Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Кривокапић честитао Дан општине Улцињ

Премијер Кривокапић честитао Дан општине Улцињ
Датум објаве: 02.04.2021 16:08 | Аутор: КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Црне Горе, проф. др Здравко Кривокапић честитао је у име Владе Црне Горе и у своје име, Дан општине Улцињ, предсједнику Општине Александру Дабовићу, предсједнику Скупштине општине Хаxхију Сулејманију, одборницима и свим грађанкама и грађанима.

„Влада Црне Горе посвећена је напретку општине Улцињ, а конкретним пројектима поспјешиће њен изузетни привредни потенцијал. Упркос епидемији коронавируса, држава припрема развојне планове који се тичу инфраструктурних пројеката у Улцињу, али и трајне санације кључних еколошких проблема, попут ерозије плаже на Ади Бојани. У плану је и налажење одрживог рјешења за улцињску Солану, која има потенцијал да постане производни и туристички замајац општине.

Влада је усвојила бројне мјере за помоћ привредним друштвима како би се лакше изборила са проблемима изазваним пандемијом ЦОВИД-19, али су нам сада неопходни стрпљење и одговорност у поштовању мјера да би Улцињ, али и све друге приморске општине, заштитиле здравље грађанки и грађана и што спремније дочекале љетњу туристичку сезону.

Увјерен сам да ћемо преданим радом сви заједно изаћи из епидемиолошке кризе и наставити да градимо боље и поштеније друштво, по мјери свих грађанки и грађана Улциња“, закључује се у честитки премијера Здравка Кривокапића.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ