Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Кривокапић честитао Нову годину

Премијер Кривокапић честитао Нову годину
Датум објаве: 31.12.2020 14:36 | Аутор: Кабинет предсједника Владе

Испис Штампај страницу


Уважене грађанке и грађани Црне Горе,

Желим вам у 2021.години добро здравље, срећу, успјех и просперитет.

Годину за нама памтићемо по пандемији ЦОВИД19, која је однијела многе животе и нанијела велику штету нашој економији. Међутим, била је то прилика да покажемо солидарност и одговорност и да пошаљемо поруку да само заједничким снагама можемо до циља.

Свијетли тренутак била је побједа на изборима 30. августа, која је коначно донијела слободу нашем народу.

Одлуке нове Владе на почетку мандата биле су тешке, али смо за 20 дана успјели да урадимо велике ствари. Спасили смо државу од банкрота, извршиили неке од кључних смјена у безбједносном сектору и припремили измјене Закона о слободи вјероисповијести, које су усвојене у парламенту.

И у Новој години очекује нас много изазова, који су првенствено условљени епидемијом коронавируса, због чега је одговоран однос сваког појединца од пресудне важности, како би изашли на крај са том пошасти. Јачање економије биће један од главних приоритета.

Желимо да свим нашим грађанима омогућимо живот достојан човјека, да смањимо стопу незапослености и да младе таленте задржимо у Црној Гори.

Кренућемо у још жешћи обрачун са организованим криминалом и корупцијом. Желимо да створимо правну државу у којој ће сви бити једнаки пред законом.

Радићемо интезивно и на јачању добросусједских односа, како би грађанима омогућили љепшу и сигурнију будућност.

Наша амбиција је да постанемо наредна чланица Европске уније и учинићемо све да уклонимо недостатке како би у најкраћем року постали дио европске породице.

У то име, желим вам да празничне дане проведете у миру и љубави са својим најмилијима и да вам Нова година буде испуњена успјесима.

Срећни празници!

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

ФОТО И ВИДЕО:
хттпс://флиц.кр/с/аХсмТиqАхН