Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Марковић у Улцињу: Ни једно градилиште не смије бити затворено, развој је најбољи одговор на кризу изазвану пандемијом коронавируса

Премијер Марковић у Улцињу: Ни једно градилиште не смије бити затворено, развој је најбољи одговор на кризу изазвану пандемијом коронавируса
Датум објаве: 10.08.2020 14:11 | Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Душко Марковић поручио је из Улциња да развој и капиталне инвестиције не смију стати јер је то најбољи одговор на кризу изазвану пандемијом коронавируса.

„Развој и капиталне инвестиције морају бити у нашем фокусу. Оне не могу у вријеме пандемије имати ранију динамику, али се градилишта не смију затварати. Развој је најбољи одговор на нашу кризу“ – рекао је Премијер на састанку са руководством општине Улцињ.

Премијер је рекао да нико у свијету не зна колико ће трајати проблеми које је изазвала пандемија коронавируса и да је ријеч о једној од највећих економских криза од кад је свијета. „Ми нијесмо поклекли него покушавамо да сачувамо не само економску супстанцу него и стандард и услове за живот и рад. Не заустављамо ни једну инвестицију и стално размишљамо о даљем развоју“ – казао је предсједник Марковић.

Предсједник Општине Улцињ Љоро Нрекић се захвалио Премијеру на помоћи Владе тој општини рекавши да никада није назвао министра финансија, а да није добио позитиван одговор и помоћ.

„Улцињ је национални ресурс, а такав развојни статус задржао је поред осталог захваљујући подршци Владе и премијера Марковића лично“ – казао је предсједник Општине Улцињ Љоро Нрекић.

Састанку су присуствовали министар финансија Дарко Радуновић, предсједник Скупштине општине Иљир Чапуни и потпредсједнца Општине Хатиџа Ђони.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ