Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Premijer Marković čestitao Dan opštine Plav: Pokretanjem ukupnog razvoja do boljeg života

Datum objave: 30.07.2020 10:00 | Autor: SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao u ime Vlade i u svoje ima Dan opštine Plav predsjedniku Opštine Mirsadu Bajraktareviću i predsjedniku Skupštine opštine Šefketu Jevriću, odbornicima u Skupštini i svim građanima Plava.

„Primjer onoga što je vjekovna vrijednost Crne Gore – multietnički i multikonfesionalni sklad, konstantno se potrvđuje u Plavu. Ujedinjeni u potrebi sveukupnog razvoja, zajedno gradimo evropsku Crnu Goru. Višemilionska ulaganja u Plav, u mandatu ove Vlade, imaju za cilj još snažniju valorizaciju mnogobrojnih potencijala ovog kraja – turističkih, poljoprivrednih, prerađivačkih i energetskih“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade. 

Sa druge strane, unapređenje putne, komunalne i druge infrastrukture doprinijeće kvalitetnijem razvoju grada i boljem životu građana. 

„Vjerujem da će mnogi Plavljani, ali i naša dijaspora, prepoznati prilike za pokretanje i unapređenje biznisa, koje se nude u kontinuitetu, pa i kroz Treći paket socio-ekonomskih mjera, vrijedan 1,2 milijarde, i iskoristiti šansu za svoju budućnost i bolji život. U to ime, još jednom vam čestitam Dan opštine“, piše u čestitki predsjednika Markovića- .

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE