Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Premijer Marković čestitao Dan opštine Berane: Višemilionska ulaganja učiniće život na Sjeveru boljim

Datum objave: 20.07.2020 16:00 | Autor: Kabinet predsjednika Vlade

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je građanima Berana Dan opštine, iskazujući uvjerenje da će višemilionska ulaganja Vlade na Sjeveru, u prethodnim ali i u narednim godinama, učiniti i život Beranaca kvalitetnijim a dalje perspektive izvjesnijim.

„Brojni su projekti unapređenja sveukupne infrastrukture u Beranama – putne, komunalne, društvene... Vjerujem da će ulaganja u razvojne projekte učiniti Berane dostupnijim i bolje povezanim gradom, konkuretnim za turizam, otpočinjanje raznovrsnih biznisa i otvaranje novih radnih mjesta“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Uprkos izazovima za očuvanje zdravlja i ekonomije izazvanih pandemijom koronavirusa, Vlada nije odustala ni od jednog razvojnog projekta, posebno na Sjeveru, gdje treba ubrzano da valorizujemo sve prirodne potencijale i resurse.

„Nastavićemo da ulažemo u Berane u kojima će svi imati priliku da žive bolje. Sposobnost i rad ljudi sa prostora Berana i cijelih Vasojevića, uvjerava da će Berane u periodu koji je pred nama očuvati i valorizovati i svoju kulturnu i istorijsku reputaciju.

Nastavićemo da unapredjujemo kvalitet života građana uz toleranciju i multikonfesionalni sklad i suživot“, navodi se u čestitki premijera Markovića.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE