Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Марковић честитао Дан општине Беране: Вишемилионска улагања учиниће живот на Сјеверу бољим

Датум објаве: 20.07.2020 16:00 | Аутор: Кабинет предсједника Владе

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је грађанима Берана Дан општине, исказујући увјерење да ће вишемилионска улагања Владе на Сјеверу, у претходним али и у наредним годинама, учинити и живот Беранаца квалитетнијим а даље перспективе извјеснијим.

„Бројни су пројекти унапређења свеукупне инфраструктуре у Беранама – путне, комуналне, друштвене... Вјерујем да ће улагања у развојне пројекте учинити Беране доступнијим и боље повезаним градом, конкуретним за туризам, отпочињање разноврсних бизниса и отварање нових радних мјеста“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Упркос изазовима за очување здравља и економије изазваних пандемијом коронавируса, Влада није одустала ни од једног развојног пројекта, посебно на Сјеверу, гдје треба убрзано да валоризујемо све природне потенцијале и ресурсе.

„Наставићемо да улажемо у Беране у којима ће сви имати прилику да живе боље. Способност и рад људи са простора Берана и цијелих Васојевића, увјерава да ће Беране у периоду који је пред нама очувати и валоризовати и своју културну и историјску репутацију.

Наставићемо да унапредјујемо квалитет живота грађана уз толеранцију и мултиконфесионални склад и суживот“, наводи се у честитки премијера Марковића.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ