Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Марковић честитао Дан општине Андријевица: Влада посвећена бољем животу грађана сјевера

Датум објаве: 16.07.2020 11:55 | Аутор: КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име Дан општине Андријевица предсједнику Општине Срђану Машовићу, предсједнику Скупштине општине Славку Стијовићу, одборницима у Скупштини општине и грађанима Андријевице.

“У развој Андријевице улажемо око 50 милиона еура, а у току је реализација пројеката који ће живот грађана у овом крају учинити бољим и квалитетнијим. Упркос изазовима у борби против коронавируса, Влада Црне Горе остаје посвећена унапређењу свеукупне инфраструктуре која би требало да подстакне развој како Андријевице тако цијелог Сјевера“, наводи се у честитки предсједника Владе.

Валоризација бројних ресурса града под Комовима, како се додаје, обезбиједиће већи број радних мјеста и боље приходе локалном буџету.

„Потенцијали у енергетици, те сточарству и пољопривреди која ће добити нови подстрек изградњом Куће воћа, омогућиће грађанима Андријевице да валоризују свој рад и своју породичну производњу. Изградња аутопута и унапређење остале путне инфраструктуре даће вишеструке и додатне ефекте на развој овог краја“, пише у честитки предсједника Марковића.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ