Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Душко Марковић завршио посјету Бриселу сусретима са Јоханесом Ханом и Мирославом Лајчаком

Премијер Душко Марковић завршио посјету Бриселу сусретима са Јоханесом Ханом и Мирославом Лајчаком
Датум објаве: 15.07.2020 08:20 | Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Душко Марковић завршио је званичну посјету институцијама Европске уније састанцима са комесаром ЕУ за буџет и администрацију Јоханесом Ханом и неформалним сусретом са специјалним представником ЕУ за Западни Балкан и дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком.

Било ми је задовољство да размијеним мишљења на актуелне теме са комесаром ЕУ за буџет и администрацију. Црна Гора и регион Западног Балкана у њему имају пријатеља и подржаваоца нашег европског пута – саопштио је Премијер након састанка са Јоханесом Ханом одржаном у сједишту Европске комисије.

Служба за односе с јавношћуНеформални сусрет са Мирославом Лајчаком премијер Душко Марковић је оцијенио срдачним рекавши да је ријеч о пријатељу Црне Горе и одличним познаваоцем региона.

Његов рад као специјалног представника ЕУ за Западни Балкан и дијалог Београда и Приштине од кључне је важности за рјешавање преосталих отворених питања у региону. У томе ће увијек имати пуну подршку Грне Горе – закључио је премијер Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ