Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

U ponedjeljak svečano predstavljanje novih ličnih dokumenata, Premjer će dokumenta uručiti pojedincima koji su se istakli u epidemiji koronavirusa

Datum objave: 07.06.2020 17:33 | Autor: SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Duško Marković svečano će u ponedjeljak, 8. juna uručiti nova lična dokumenta istaknutim pojedincima koji su svojim angažmanom dali važan doprinos uspješnoj borbi Crne Gore sa epidemijom novog koronavirusa.

Nova dokumenta biće predstavljena javnosti na svečanosti koju u Vili „Gorica“ sa početkom u 14:30 organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova. Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti je za ovu priliku odabralo najistaknutije predstavnike zdravstvenog sistema, prosvjete, Uprave policije, Vojske Crne Gore, Avio-helikopterske jedinice MUP-a, Sanitarne inspekcije, komunalnih službi i dr. kojima će predsjednik Vlade uručiti nova lična dokumenta.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije događaja koji će direktno prenositi Televizija Crne Gore.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u Vilu „Gorica“ korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2020. godinu koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE