Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Марковић честитао Дан општине Улцињ: Држава има снагу и потенцијал да обезбједи заштиту и сигурност сваком грађанину

Премијер Марковић честитао Дан општине Улцињ: Држава има снагу и потенцијал да обезбједи заштиту и сигурност сваком грађанину
Датум објаве: 03.04.2020 16:50 | Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Држава има снагу и потенцијал, финансијски и институционални, да обезбједи заштиту и сигурност сваком грађанину и његовој породици – истиче се у честитки предсједника Владе Душка Марковића руководству, одборницима и грађанима Улциња поводом Дана општине, који се обиљежава 6. априла.

„Иако овогодишњи општински празник дочекујете у атмосфери забринутости због епидемије коронавируса, желим и овом приликом да вам пошаљем поруку охрабрења и истакнем да су здравствени систем и свеукупни капацитети Црне Горе у потпуности спремни да дају адекватан одговор на здравствене изазове са којима смо сучени ових дана. Држава има снагу и потенцијал, финансијски и институционални, да обезбједи заштиту и сигурност сваком грађанину и његовој породици“ – наглашава се у честитки премијера Марковића.

Он је подсјетио да је Влада донијела више мјера чији је циљ олакшавање живота грађана и помоћ привреди у вријеме пандемије коронавируса, као и да се ради на изради плана додатне и још снажније помоћи привреди, предузетницина и грађанима и закључио поруком:

„Чувајте себе и друге од себе - зарад дана који су пред нама и свеукупног потенцијала наше Црне Горе“.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Фото архива: Душко Марковић - нови пут Улцињ - Сукобин (15.07.2019.)