Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Premijer Marković čestitao Dan opštine Ulcinj: Država ima snagu i potencijal da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu

Premijer Marković čestitao Dan opštine Ulcinj: Država ima snagu i potencijal da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu
Datum objave: 03.04.2020 16:50 | Autor: SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Država ima snagu i potencijal, finansijski i institucionalni, da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu i njegovoj porodici – ističe se u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića rukovodstvu, odbornicima i građanima Ulcinja povodom Dana opštine, koji se obilježava 6. aprila.

„Iako ovogodišnji opštinski praznik dočekujete u atmosferi zabrinutosti zbog epidemije koronavirusa, želim i ovom prilikom da vam pošaljem poruku ohrabrenja i istaknem da su zdravstveni sistem i sveukupni kapaciteti Crne Gore u potpunosti spremni da daju adekvatan odgovor na zdravstvene izazove sa kojima smo sučeni ovih dana. Država ima snagu i potencijal, finansijski i institucionalni, da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu i njegovoj porodici“ – naglašava se u čestitki premijera Markovića.

On je podsjetio da je Vlada donijela više mjera čiji je cilj olakšavanje života građana i pomoć privredi u vrijeme pandemije koronavirusa, kao i da se radi na izradi plana dodatne i još snažnije pomoći privredi, preduzetnicina i građanima i zaključio porukom:

„Čuvajte sebe i druge od sebe - zarad dana koji su pred nama i sveukupnog potencijala naše Crne Gore“.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Foto arhiva: Duško Marković - novi put Ulcinj - Sukobin (15.07.2019.)