Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Ambasadorka Tudik se zahvalila premijeru Markoviću na prevozu francuskih državljana kući: Primjerena solidarnost potvrđuje naše odlične odnose

Datum objave: 24.03.2020 14:14 | Autor: SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Ambasadorka Francuske Republike u Crnoj Gori Kristin Tudik zahvalila se predsjedniku Vlade Dušku Markoviću na pomoći naše države i nacionalne aviokompanije u prevozu francuskih državljana kući.

„U ime Republike Francuske, u ime svojih sunarodnika i u svoje lično ime, željela bih da Vam se najsrdačnije zahvalim na pomoći koju su Vaša Vlada, Vaše državne službe i kompanija Montenegro Airlines pružile našim sugrađanima kako bi se vratili u Francusku“ – navodi se u pismu ambasadorke Tudik premijeru Dušku Markoviću.

Ambasadorka u pismu izražava zahvalnost i ambasadoru Crne Gore u Parizu Ivanu Ivaniševiću na trudu i vremenu.

„U ovako teškom periodu kroz koji prolazimo solidarnost je potrebna, a solidarnost Crne Gore je bila primjerena. Ona još jednom potvrđuje, ako je to uopšte i potrebno, da su odnosi između naše dvije zemlje odlični“ – stoji u pismu ambasadorke Francuske Republike Kristin Tudik predsjedniku Vlade Dušku Markoviću.

Montenegro Airlines je juče, na letu za Pariz odakle je dovezao naše državljane, prevezao iz Podgorice 46 državljana Francuske Republike.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE