Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте предсједника

Питајте предсједника

>

Премијер Марковић допутовао у Софију у званичну посјету Републици Бугарској

Премијер Марковић допутовао у Софију у званичну посјету Републици Бугарској
Датум објаве: 27.02.2020 21:06 | Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу


Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић допутовао је вечерас у Софију у званичну посјету Републици Бугарској на позив предсједника Савјета министара Бојка Борисова.

Премијеру Марковићу ће у петак ујутро бити приређен свечани дочек испред Савјета министара након којег ће услиједити званични разговори двију делегација и састанци предсједника Владе Црне Горе са високим званичницима земље домаћина.

Званична посјета предсједника Владе Црне Горе Републици Бугарској представља наставак динамичног политичког дијалога и прилику за разговоре о модалитетима даљег развоја билатералних односа двију пријатељских држава и савезница у НАТО-у. Очекује се да у том смислу током званичних разговора у Софији посебно буде ријечи о интензивирању међудржавне сарадње у областима одбране, енергетике, туризма, пољопривреде, инфраструктуре и саобраћаја, културе и здравства те за успостављање сарадње у области спорта и младих.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке свечаног дочека и свих сегмената званичне посјете.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ