Manja slova Veća slova RSS

Pitajte predsjednika

Pitajte predsjednika

>

Novogodišnja čestitka predsjednika Vlade Igora Lukšića građanima Crne Gore

Datum objave: 30.12.2011 15:30 | Autor: Biro

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Crne Gore Igor Lukšić čestitao je Novu godinu i predstojeće praznike građanima Crne Gore. 

U novogodišnjoj čestitci predsjednika Vlade se ističe: 
  
„U susret novogodišnjim i prazničnim danima, kada smo svi puni nade i vjere u bolju budućnost, koristim priliku da svim građanima Crne Gore poželim srećnu i prosperitetnu 2012. godinu!

Novogodišnji i praznični dani su prilika da svako od nas zastane na trenutak i osvrne se na godinu koju ostavlja za sobom. Ovo su dani kada dajemo sebi vremena da zaboravimo obaveze, priđemo jedni drugima, pružimo podršku, oprostimo i pomognemo.

Želim da vaše praznične dane ispune smijeh, radost, porodična i lična sreća, da brige i problemi ostanu za vama i da u Novoj godini ostvarite lične i profesionalne težnje. 

U Novu godinu uđite okruženi porodicom i prijateljima koji vaše živote čine lijepim, ispunjenim i srećnim, ali i ne zaboravite one kojima je potrebna vaša pomoć, kako bi humanost i davanje bojili vaše i živote ljudi oko vas.

U ime Vlade, želim da se zahvalim svima u Crnoj Gori koji su nam dali podršku pri donošenju složenih odluka na dobrobit svih nas. Vlada Crne Gore će, u narednoj godini, nastaviti da se uspješno suočava sa brojnim izazovima i prevazilazi ih i promoviše vrijednosti koje nas spajaju. 

Želim Vam svima srećnu Novu 2012. godinu!"